Bliv kontaktet

Udfyld felterne til højre så kontakter dig hurtigst muligt.


Færdslesrelateret førstehjælpskursus

Hos Gør Noget tilbyder færdselsrelateret førstehjælp i forbindelse med kørekort. 

Skal du i gang med at tage kørekort, så skal du gennemføre et 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp. Du skal have et førstehjælpskursus uanset om du skal have kørekort til bil, motorcykel, knallert eller traktor. 

Gør Noget tilbyder førstehjælpskurser til kørekort, hvor du får et lovpligtigt 8 timers færdselsrelaterede førstehjælpskursus hurtigt, nemt og billigt. Efter kurset vil du modtage et certificeret førstehjælpsbevis, som du skal bruge for at få kørekort. 

Hele undervisningsforløbet gennemføres i overensstemmelse med undervisningsplanerne som er udarbejdet fra Dansk Førstehjælpsråd. 

Martin Roland PedersenParamediciner

Vi tilbyder:

Førstehjælpskurser til private og erhverv
  • Hjerte-lunge-redning
  • Brug af hjertestarter
  • Førstehjælp til børn
  • Førstehjælp i hjemmet
  • Færdselsrelateret

Færdselsrelateret førstehjælpskursus Esbjerg

Vi afholder en lang række af færdselsrelaterede førstehjælpskurser i Esbjerg løbende gennem året. Vi har base i Esbjerg, men vi tilbyder også at afholde førstehjælpskurser til kørekort andre steder i landet.

Førstehjælp til kørekort

Vores førstehjælpskurser indeholder en god blanding af teori og praksis, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med førstehjælp i forbindelse med færdsel. Du vil få masser af tid til at øve praktiske øvelser.

Information om førstehjælpskurset

Hos Gør Noget er vi eksperter i førstehjælp. Vi tilbyder vi et praksisnært færdselsrelateret førstehjælpskursus i Esbjerg. Book et kursus i dag.

Du vil på vores færdselsrelateret førstehjælpskursus blive fortrolig med teknikker og praktiske øvelser, som giver dig en grundig og praksisorienteret guide til at kunne redde liv.

Vores førstehjælpskursus til kørekort omfatter desuden kunstigt åndedræt, hjertemassage og førstehjælp til de ulykker og skader du vil risikere at opleve i trafikken. Du vil med andre ord blive klædt godt på til at kunne gøre en forskel. 

Du vil modtage 4 timers undervisning i basal genoplivning og 4 timers undervisning i færdselsrelateret førstehjælp.

Hos Gør Noget har vi både praktisk erfaring og “know how” fra det præhospitale beredskab. Det betyder, at vi altid er opdateret med den nyeste viden. 

Når du tager et færdselsrelateret førstehjælpskursus hos Gør Noget lærer du at handle hensigtsmæssigt på et skadested. Du vil lære at håndtere flere tilskadekomne, og hvordan du prioritere de tilgængelige ressourcer. 

Du vil lære at tage de nødvendige forholdsregler for ikke selv at komme til skade. Derudover vil du lære at yde basal genoplivning til en person uden vejrtrækning og livstegn.

Du vil efter vores færdselsrelateret førstehjælpskursus kunne yde førstehjælp til de typiske skader du vil opleve i forbindelse med trafikulykker.