Defibtech – Lifeline View

17.850,00 kr. - pris ekskl. moms 14.280,00 kr.

Intuitiv hjertestarter fra Defibtech der med sine 2 sprog, og videoskærmen, gør at genoplivnings situationer vil blive mere overskuelige.

Varenummer (SKU): DCT-E2310 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Den første og eneste hjertestarter med interaktiv video farveskærm der guider dig gennem hele hjerte- lungeredningen. En kombination af stemme og video instruerer hele vejen og leverer et gennembrud i guidning af førstehjælperen.

Lifeline VIEW gør det nemt for alle – lige fra den øvede førstehjælper til den utrænede tilskuer – til at reagere trygt og hensigtsmæssigt under en nødsituation. Denne revolutionerende livreddende hjertestarter kombinerer et slankt og brugervenligt design med tekniske specifikationer som eksempelvis den mest

Hjertestarteren er desuden tosproget, Gør noget har valgt DANSK og ENGELSK som standard.
Ved bestilling kan der vælges andre sprog. ( skriv dette i bemærkninger hvis andre sprog ønskes)

Lifeline VIEW giver klare retningslinjer for brug og vedligeholdelse af apparatet. Ved et enkelt tryk kan du se en video, som beskriver hvorledes man tester levetid og udskiftning af batterier, stødpads og datakort. Derudover er den blevet designet, så den er nem at opdatere i tilfælde af nye guidelines.

Lifeline VIEW er blevet prisbelønnet i USA for sit design, innovation og teknologi. Lifeline VIEW følger guidelines fra ERC guidelines (europæisk råd for genoplivning) og giver dermed en yderst avanceret hjertestop behandling.

DEFIBRILLATOR

Det er også den første og eneste hjerterstarter med en interaktiv video farveskærm, der viser trin-for- trin videoer til at udføre hjertemassage til voksne eller børn samt kunstigt åndedræt og ekstern defibrillering.

Se tekniske specifikationer

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 100 × 100 × 10 cm