Bliv kontaktet

Udfyld felterne til højre så kontakter dig hurtigst muligt.


Førstehjælpskursus i hjerte-lunge-redning

Hos Gør Noget er vores mission, at alle skal kunne førstehjælp. Det kan redde liv.

For at øge chancen for at overleve et hjertestop, så er det afgørende at modtage hjerte lunge redning (HLR) inden for få minutter. Ydes der ikke førstehjælp ved hjertestop, kan det være for sent, når den professionelle hjælp ankommer

Førstehjælp ved hjertestop består af hjerte lunge redning, hvor fokus er på at holde gang i blodcirkulationen og giver ilt til hjernen – svarende til 20-30 % af den normale blodcirkulation. 

Du kan fordoble chancen for overlevelse, hvis du starter hjerte lunge redning straks efter en person falder om med hjertestop. 

Gør Noget tilbyder kursus i hjerte lunge redning. Vi har praktisk erfaring fra den danske ambulancetjeneste, hvilket giver dig de optimale betingelser for at lære førstehjælp ved hjertestop. 

Martin Roland PedersenParamediciner

Vi tilbyder:

Førstehjælpskurser til private og erhverv
  • Hjerte-lunge-redning
  • Brug af hjertestarter
  • Førstehjælp til børn
  • Førstehjælp i hjemmet
  • Færdselsrelateret
Hjerte og lungeredning - billede

Få et kursus i hjerte lunge redning

Gør Noget har tilsammen over 50 års akut erfaring fra det præhospitale område.

Vi er et team som består af både akutlæge og paramedicinere – alle med praktisk erfaring fra det virkelige liv.

Førstehjælp til børn billede

Altid opdateret med nyeste viden

Vi er således altid opdateret på nyeste viden og trends inden for genoplivning.

Vi ved også, at teori ikke altid stemmer overens med virkelighed.

Få et kursus i hjerte lunge redning

Hos Gør Noget tilbyder vi et praksisnært kursus i hjerte lunge redning og brug af hjertestarter. Book et kursus i dag.

Oplever du en person falde om med hjertestop, er det vigtigste at du gør noget. Uanset om du kan førstehjælp eller ej, så er det vigtigt, at man træder til og hjælper.

Du skal først ringe 112, så professionel tilkaldes. Derudover skal du give hjertemassage med 30 tryk i brystet og 2 indblæsninger til munden. Denne cyklus gentages indtil professionel hjælp når frem og kan overtage genoplivningen. 

Husk at du kan aldrig gøre mere skade end gavn, når en person falder rundt med hjertestop. Når du ringer 112 vil du desuden få hjælp undervejs af veluddannede personale på alarmcentralen. 

Din indsats kan være afgørende om personen overlever et hjertestop eller ej. Med et førstehjælpskursus ved hjertestop vil du blive klædt på – og din usikkerhed vil forsvinde. Du vil få en blanding af både teori og praktisk træning.

På dette kursus lærer du basal genoplivning, så du er i stand til at træde til ved et hjertestop. Du bliver desuden undervist i brug af hjertestarter, så du er helt tryg ved brug og håndtering. 

Du vil lære at konstatere hjertestop – at undersøge om en person er bevidstløs og trækker vejret normalt. Derudover vil du lære at give effektivt hjertemassage og korrekte indblæsninger. Alt sammen tiltag som vil øge chancen for at overleve et hjertestop.  

Efter kursus vil du opleve at føle dig klar til at træde til, hvis du er vidne til en person falder om med hjertestop. 

Hvis du er interesseret i at booke et kursus, er du meget velkommen til at kontakte os. I samarbejde vil vi skræddersy et kursus i hjerte lunge redning, som passer til dine behov og ønsker. Lad os tage en uforpligtende snak i dag.