+45 60134314 info@goernoget.dk Sdr. Loudrupvej 43, 6690 Gørding 9:00-15:00 (Man-Fre)

Om Gør Noget – Lær Førstehjælp

Du ved formentlig godt, at førstehjælp kan redde liv. Men kan du selv førstehjælp? Kan dine venner, dine kolleger eller dine medarbejdere? Ved du, hvor den nærmeste hjertestarter er – og hvordan du bruger den? Har du en førstehjælpskasse liggende i klubhuset, hvis et barn skulle komme til skade?

Hos Gør Noget – Lær Førstehjælp ved vi godt, at førstehjælp er et komplekst emne, som mange af os desværre ved for lidt om. Måske fordi vi har svært ved at forholde os til, at noget skulle gå galt, at noget slemt skulle hænde os eller dem, vi kender. Den sørgelige sandhed er dog, at det sker. Og den lige så sørgelige sandhed er, at mange af os ikke ved, hvad vi skal stille op.

Førstehjælp redder liv

I langt de fleste tilfælde er det bedst at gøre noget – men det er selvfølgelig bedre at gøre det rigtige. Det vil vi hos Gør Noget – Lær Førstehjælp gerne hjælpe dig med, uanset om du bare er dig, om du gerne vil sikre dine medarbejdere, om du er tilknyttet en fodboldforening eller noget helt fjerde.
Vi tilbyder praksisnære førstehjælpskurser, der lever op til Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer. Alle vores undervisere er enten uddannede paramedicinere eller ambulancebehandlere med mange års erfaring. De ved, hvad de taler om, og de formår at undervise ud fra det, de oplever i deres hverdag. Først og fremmest, at det er langt bedre at gøre noget frem for at se passivt til, fordi usikkerheden om, hvad der skal gøres, er til stede. Undervisningen tager udgangspunkt i cases fra virkeligheden, hvor du som deltager vil opleve at afprøve førstehjælpen i praksis frem for at sidde og læse om teorien i mange timer. Du lærer af at gøre – ikke af at høre.

Efter endt kursus får du udstedt et kompetencegivende førstehjælpsbevis.

Førstehjælp bør opdateres jævnligt

Du ved formentlig godt, at førstehjælp kan redde liv. Men kan du selv førstehjælp? Kan dine venner, dine kolleger eller dine medarbejdere? Ved du, hvor den nærmeste hjertestarter er – og hvordan du bruger den? Har du en førstehjælpskasse liggende i klubhuset, hvis et barn skulle komme til skade?

De fleste har taget et førstehjælpskursus på ét eller andet tidspunkt i deres liv – formentlig i forbindelse med hvervning af kørekort. Den viden bliver desværre både glemt og forældet. Gør dine medarbejdere, kolleger eller kammerater en tjeneste og afhold et førstehjælpskursus med jævne mellemrum. På den måde sikrer du, at alle ved, hvad de skal gøre ved en given ulykke. Førstehjælpsbeviset er gyldigt i to år, så det vil herefter være nødvendigt at forny det.
Vi tilbyder førstehjælpskurser til både private og erhverv.

Førstehjælpsudstyr der gør en forskel

Én ting er de personer, der er til stede på ulykkesstedet. Det er uden tvivl dem, der har mulighed for at gøre den største forskel, inden ambulanceredderne når frem. Udstyret kan dog hjælpe godt på vej. Derfor kan du gennem Gør Noget – Lær Førstehjælp også købe førstehjælpsprodukter, der er håndplukket blandt markedets bedste producenter, herunder f.eks. hjertestartere.
Kontakt os for nærmere info.

Manden bag Gør Noget – Lær Førstehjælp

”Jeg er uddannet paramediciner og har mangeårig erfaring inden for brandvæsenet og ambulancetjenesten. I mit arbejde ser jeg desværre alt for ofte konsekvensen af, at de tilstedeværende ikke tør gå i gang med at yde førstehjælp – fordi de er usikre på hvordan. Derfor har jeg startet virksomheden Gør Noget – Lær Førstehjælp, der skal hjælpe folk med at turde gøre noget og derved redde liv. ” Martin Pedersen.

WordPress Theme built by Shufflehound.

Alle rettigheder forbeholdes, Copyright © 2018. goernoget.dk


Kontakt os  |  Vores kurser  |  Om os  |  +45 60 13 43 14  |  info@goernoget.dk  |   Sdr. Lourupvej 43, 6690 Gørding