Bliv kontaktet

Udfyld felterne til højre så kontakter dig hurtigst muligt.


Førstehjælpskursus

Hos Gør Noget er vores mission, at alle skal kunne førstehjælp. Det kan redde liv.

At være i stand til at yde førstehjælp kan være med til at redde liv, det reducerer omfanget af tilskadekomst og det mindsker det traumer der måtte opstå i forbindelse med ulykken.

Gør Noget holder til i Esbjerg, men vi tilbyder professionel og veltilrettelagt undervisning i førstehjælp i hele Danmark. Undervisningen består af praksisnære cases og relevant teori fra den virkelige verden.

Vi tilbyder professionelle førstehjælpskurser til virksomheder, institutioner, organisationer og private. Vores team er yderst specialiseret og har alle erfaring som ambulancereddere. Vi glæder dig på, hvis uheldet er ude.

Du kan vælge imellem en række forskellige førstehjælpskurser. Vi tilbyder alt lige fra basal hjerte-lunge-redning til brug af hjertestarter. Derudover tilbyder vi førstehjælpskurser indenfor almindelig tilskadekomst, blødninger, brud og brandsårsbehandling.

Alle vores instruktører er certificerede og følger internationale førstehjælps guidelines.

Vi tilbyder:

Førstehjælpskurser til private og erhverv
  • Hjerte-lunge-redning
  • Brug af hjertestarter
  • Førstehjælp til børn
  • Førstehjælp i hjemmet
  • Færdselsrelateret

Hvem bør have et førstehjælpskursus?

Som udgangspunkt mener vi at alle bør lære førstehjælp. Man ved aldrig hvornår uheldet er ude enten for en nær bekendt, familiemedlem eller en tilfældig på gaden.

Når der er tale om et hjertestop, så er det vigtigt at træde til hurtigst muligt. Hjertemassage og stød fra en hjertestarter kan være afgørende for om personen overlever eller ej. 

I nogle tilfælde kan et førstehjælpskursus give adgang til kørekort, uddannelser eller et bestemt job. I andre tilfælde giver et førstehjælpskursus god samvittighed og en vigtig ballast, hvis uheldet skulle være ude.

I alle tilfælde er det dog vigtigt at gøre noget – og helst det rigtige. 

Hvad er prisen på et førstehjælpskursus?

Vi tilpasser alle vores førstehjælpskurser til hver enkelt kundes behov Prisen for et førstehjælpskursus afhænger af flere forskellige elementer. Som udgangspunkt har vi ingen standardpakker fordi vi skræddersyer hvert enkelt førstehjælpskursus til kundens behov.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og muligheder. Herefter vender vi tilbage indenfor 24 timer med et konkret tilbud og pris på førstehjælpskursus.